Καιρος να λαβει τελος η αναμονη!Oι Pens In Disguise επιστρεφουν στο λημερι τους φερνοντας μαζι τους νεα κειμενα!Οσοι πιστοι...συντονιστειτε!!

Συνεργάτες

Αναγνώστες

Like us on Facebook

Visitors

Πρότεινε σε φίλο

Πρότεινε σε φίλο:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Πώς σας φάνηκε το blog;

Από το Blogger.
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010
Είμαστε οι pens in disguise και θέλουμε πρωτ’ απ’όλα να σας καλωσορίσουμε στο Pens In Disguise. Σκοπός μας εδώ είναι να μοιραστούμε μαζί σας τους στοχασμούς μας σε σχέση με διάφορα θέματα, καθώς και να ακούσουμε τη δική σας άποψη μέσα από τα σχόλιά σας. Το μπλογκ αυτό αποτελεί το αποτέλεσμα της επιθυμίας μας για έκφραση και αποτύπωση ορισμένων από τους άπειρους δρόμους στους οποίους πλανιέται αυτό το θαυμάσιο προϊόν του ανθρώπινου μυαλού, η σκέψη, στα πλαίσια μιας προσπάθειας να γνωρίσουμε κι εμείς οι ίδιοι καλύτερα τον εαυτό μας μέσα από το Λόγο, την αλήθεια, τη λογική, με την ελπίδα να βρούμε στη διαδρομή κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να συνθέσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Μπορεί στα κείμενά μας να μην βρείτε τίποτα το πρωτότυπο, τίποτα το ξεχωριστό, τίποτα, στην ουσία, από αυτό που ψάχνετε (αν ξέρετε και οι ίδιοι τι είναι αυτό) αλλά ό,τι θα διαβάσετε είναι αληθινό και σ’αυτό στηριζόμαστε για να θεωρηθούμε άξιοι της προσοχής σας.

Θα θέλαμε πολύ να μας πείτε τη γνώμη σας επικοινωνώντας μαζί μας μέσω e-mail και ολοκληρώνοντας την προσπάθειά μας με τη συμμετοχή σας. Μπορείτε ακόμη να μας προτείνετε δικά σας θέματα στα οποία θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλή περιήγηση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου