Καιρος να λαβει τελος η αναμονη!Oι Pens In Disguise επιστρεφουν στο λημερι τους φερνοντας μαζι τους νεα κειμενα!Οσοι πιστοι...συντονιστειτε!!

Συνεργάτες

Αναγνώστες

Like us on Facebook

Visitors

Πρότεινε σε φίλο

Πρότεινε σε φίλο:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Πώς σας φάνηκε το blog;

Από το Blogger.
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010






Η τηλεόραση είναι βαρετή. Βρίζει ο ένας, «μπιπ» και δεν ακούγεται η βρισιά. Δείχνει γυμνό, μου κοτσάρει το μωσαϊκό. Έχει περίεργα πρόστυχα νοήματα, το κόβει. Ε, τι θα γίνει μ’ αυτή τη δουλειά. Επειδή λοιπόν πάντα το απαγορευμένο είναι και το πιο ωραίο, βρήκαμε μερικές διαφημίσεις που απαγορεύτηκαν. Απολαύστε:



Διαφήμιση XBOX 360:

Εμένα προσωπικά μου άρεσε, ειδικά στο τέλος στο αυτοκίνητο… ίσως να την έκοψαν επειδή περνάει μηνύματα τύπου πολέμου κτλ… πάντως πολύ αστεία, γέλασα πολύ.



Κι άλλη Microsoft XBOX 360

Αν και η προηγούμενη κομμένη διαφήμιση του XBOX ήταν καλή, αυτή είναι επιεικώς βλακεία. Ξεκινάει ωραία, κάπως ας το πούμε αστεία και έχει ένα απαίσιο τέλος με έναν παππού που μπαίνει σε έναν τάφο.  Ανάψτε τα καλοριφέρ, παγώσαμε απ’ το χιούμορ…



Mία «κομμένη» διαφήμιση προφυλακτικών:

Ένας άντρας πάει σε ένα ραντεβού με μια κοπέλα και πριν προλάβει να την πλησιάσει ορμάει ένας λαός από άσπρα ανθρωπάκια (εμφανής η παρομοίωση πιστεύω) κατά πάνω της. Όμως, ευτυχώς που υπάρχει το Durex και τα σταμάτησε. Καλούτσικη, επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπηκε…



IKEA :

Πραγματικά δεν περίμενα να έχει και η IKEA απαγορευμένες διαφημίσεις. Αυτό το video περιέχει μάλιστα τρεις απ αυτές. Η πρώτη είναι σχετικά αστεία, η δεύτερη αηδιαστική και η Τρίτη απλώς… χαζή. Κρίμα.



Διαφήμιση μπύρας

Η μπύρα είναι «ιερή» στη Γερμανία, αλλά νομίζω ότι πάνω κάτω το ίδιο νιώθουν και οι Δανοί. Αυτή η διαφήμιση μπύρας λοιπόν κόπηκε στη Δανία. Ωστόσο, ένα σχόλιο ενός χρήστη κάτω από το βίντεο αντικατοπτρίζει μια γενικώς παραδεκτή αλήθεια : Beauty is in the eyes of the Beer holder!



Διαφήμιση εσωρούχων:

Χμ… θα έλεγα κάπως αναμενόμενη αυτή η διαφήμιση. Ένας «κούκλος» και καλά πάει να περάσει από έλεγχο αεροδρομίου και η μπανιστιρτζού  (καλά μη βαράτε, ας πούμε ότι απλώς ήθελε να κάνει οφθαλμόλουτρο) υπεύθυνη ασφαλείας έχει «πειράξει» το μηχάνημα ώστε να χτυπάει συνέχεια μέχρι να αφήσει τον άνθρωπο μόνο με το βρακί. “Nice luggage” ακούγεται στο τέλος… έλεος… Χ από Αυστραλία.



Nike

Αηδιαστική διαφήμιση με ένα παιδάκι που αλείφει με αίμα από μια μπριζόλα την μπάλα του για να δελεάσει τους σκύλους. Κι αν δεν την καταλάβατε με την πρώτη (όπως ούτε κι εγώ), η εξήγηση ενός χρήστη ίσως μας διαφωτίσει: «Η μπάλα με το αίμα είναι δέλεαρ για τα σκυλιά που αρχίζουν να την κυνηγούν και έτσι το παιδάκι θα αρχίσει να τρέχει γρηγορότερα από τα σκυλιά. It’s all about passion of training for a sport». Εγώ θα πω «whatever»…




Calvin Klein Jeans:


Α, ωραία, και φτάσαμε στον Calvin Klein… Γενικότερα ο CK έχει προκαλέσει τόσο ο ίδιος με την προσωπική του ζωή όσο και με τις διαφημίσεις της εταιρείας του. Αυτές οι διαφημίσεις βγήκαν στον αέρα τη δεκαετία του ’90 και προκάλεσαν σάλο και τελικά απαγορεύθηκαν. Το κόνσεπτ ήταν πολύ απλό, υπήρχε μόνο ένα μέρος μια αίθουσας όπου γίνονταν οντισιόν. Το πρόβλημα όμως ήταν αλλού. Η οντισιόν αυτή ήταν για ταινία πορνό, όπως μπορεί εύκολα κανείς να συμπεράνει από τις ερωτήσεις που γίνονται στους συμμετέχοντες, από την όλη ατμόσφαιρα και κυρίως από τη φωνή του horny παραγωγού που ακούγεται από πίσω. Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Τα άτομα που πήγαν για οντισιόν δήλωναν στην κάμερα ότι ήταν 20 και 21 ετών. Ωστόσο από την εμφάνισή τους καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πρόκειται για ανηλίκους, κάτι που οδήγησε πολλούς να πουν ότι πρόκειται για οντισιόν για ταινία παιδικής πορνογραφίας. Ευτυχώς αυτή η διαφήμιση απομακρύνθηκε απ’ τις τηλεοράσεις…



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου