Καιρος να λαβει τελος η αναμονη!Oι Pens In Disguise επιστρεφουν στο λημερι τους φερνοντας μαζι τους νεα κειμενα!Οσοι πιστοι...συντονιστειτε!!

Συνεργάτες

Αναγνώστες

Like us on Facebook

Visitors

Πρότεινε σε φίλο

Πρότεινε σε φίλο:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Πώς σας φάνηκε το blog;

Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010
Σίγουρα έχετε facebook. Μήπως όμως ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες? Λέω εγώ τώρα...



Ο DJ: Ανά 2 λεπτά, άντε καλά 3, ανεβάζει και από ένα τραγούδι που πάει με τη διάθεσή του. Απαραίτητα τα σχόλια από πάνω ("αααααααααααχ!", "WOW", "..."-ειδικά αυτό το σχόλιο δίνει με πολύ γλαφυρό τρόπο την ψυχοσύνθεσή του). Πολλές φορές ενώ αρχίζει δυναμικά, το γυρνάει στις μπαλάντες και τα καψουροτράγουδα και κοντεύουμε να πάθουμε κατάθλιψη. Εξαίρεση αποτελούν αυτοί που ανεβάζουν ό,τι παίζει το MTV. Πάντως το τραγούδι μόνοι τους το σκέφτηκαν.


Τα αζαπουλίνια: Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει όλες τις μπουκλίτσες, τις φραουλίτσες καθώς και όλες τις φουσκίτσες. Τι πρέπει να κάνετε για να ενταχθείτε σε αυτή την ομάδα:
-διαγραφεται δια παντός το γράμμα γ από το αλφάβητό σας και το αντικαθιστάτε με το ζ (π.χ Zamatiiii picoula)
-Απαραιτήτως χρησιμοποιείται καρδούλες και ό,τι άλλο γλυκανάλατο υπάρχει μετά από ΚΑΘΕ λέξη. Να, έτσι ♥
-Και ξηλώστε από το πληκτρολόγιό σας το S, δε θα σας χρειάζεται πλέον αφού παντού μπαίνει C (azapeC mou). Πώς γράφουν στο Άγιο Όρος; Έτσι. Ο Κατακουζήνας ξύπνησε μέσα μας.



Ο ομαδούλης: Εδώ ανήκουν αυτοί που είναι μέλη σε πολλά... πάρα πολλά... άπειρα γκρουπ (κάποιον μου θυμίζει...) από "κι εγώ έλεγα freestyler maka maka phone" μέχρι "κι εγώ όταν ήμουν μικρός και πήγαινα τουαλέτα φώναζα 'μαμά έλα να με σκουπίσεις' ". Όπως έλεγε κι εκείνο το γκρουπ στο facebook "I have joined so many groups they start to tell my life story". Μπορεί εύκολα κανείς να αναγνωρίσει τέτοιους τύπους αφού αρχίζουν την κάθε πρότασή τους με τη φράση "όπως έλεγε κι εκείνο το γκρουπ στο facebook" (γκουχ γκουχ). Α! Αν είστε μαζί με έναν τέτοιο τύπο στο facebook και ξαφνικά του πεταχτεί το γνωστό παραθυράκι "είστε μέλος σε πάρα πολλές ομάδες. Πρέπει να φύγετε από κάποιο για να γίνετε μέλος σε αυτό", σηκωθείτε ήρεμα αλλά γοργά, απομακρύνετε αιχμηρά αντικείμενα και αρχίστε να τρέχετε. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ! Είναι για το καλό σας...



Οι κούνελοι: Στο προφίλ τους έχουν 20 αδέρφια (μίνιμουμ), 12 παιδιά και 7 γονείς. Οι οικογένειες στο facebook μπορούν πλέον να ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις τις αντίστοιχες των κουνελιών.






Ο αγρότης: Εδώ ανήκουν κυρίως αυτοί που παίζουν farmville (ναι, και η Έλενα Παπαρίζου παίζει) και στέλνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσκλήσεις. Όπως λέει κι εκείνο το γκρουπ στο facebook "στείλε μου ξανά πρόσκληση για το farmville και σου ανατίναξα τη φάρμα". Επίσης σ' αυτούς ας βάλουμε και τους facebookers που έχουν ανακαλύψει με ποιό γράμμα θα τα φτιάξουν ή πώς γράφεται το όνομά τους στα σουαχίλι. Να μην ξεχάσουμε ακόμα:

  • τα χαρτόμουτρα του Zynga Poker
  • τους νονούς των Mafia Wars
  • και αυτούς που έχουν ξετινάξει τα mindjolt και δεν μπορώ να τους φτάσω!!!!!!




Ο "Χύμα στο κύμα": Στάνταρ νομίζετε ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "τα εν οίκω μη εν δήμω". ΛΑ-ΘΟΣ! Το σωστό είναι "τα εν οίκω βουρ τω δήμω". Αυτό είναι το δόγμα των facebooker που ανεβάζουν ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες, κατάλληλες και μη (μα κυρίως αυτές). Όπως έλεγε κι εκείνο το γκρουπ στο facebook "ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι- αφού τα έχεις βγάλει όλα στο facebook!". Καλάααα σταματάω με τα γκρουπ. Μην ξεχνάμε και τα status "μόλις πήγα τουαλέτα", "σήμερα θα κοιμηθώ με τη Μαρία" (ύπνο το λέμε τώρα) καθώς και άλλες τέτοιες χρήσιμες πληροφορίες.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου