Καιρος να λαβει τελος η αναμονη!Oι Pens In Disguise επιστρεφουν στο λημερι τους φερνοντας μαζι τους νεα κειμενα!Οσοι πιστοι...συντονιστειτε!!

Συνεργάτες

Αναγνώστες

Like us on Facebook

Visitors

Πρότεινε σε φίλο

Πρότεινε σε φίλο:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Πώς σας φάνηκε το blog;

Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010
Επειδή υπάρχει μια "διαμάχη" για το ποιούς ονομάζεις φίλους και ποιους γνωστούς, είπα να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα:



Άγνωστος 1: Ε, νταξ, εδώ είναι αυτοί που δεν τους ξέρεις, δε σε ξέρουν, υποφέρεις και υποφέρουν που λέει και το τραγούδι.

Άγνωστος 2: Άγνωστοι 2 είναι αυτοί που γνωρίζεστε φατσικά αλλά ένα γεια δε λέτε, θα σας πέσει η μυτη!





Γνωστός 1: Τον βλέπεις και του λες "γειά", "γεια τι λέει", "γειά τι κάνεις", "γειά τι γίνετε", κατάλαβες τέλοσπάντων, αλλά η συνομιλία σας δεν κρατάει πάνω από 3,48 δευτερόλεπτα. Πολλές φορές ο ένας από τους 2 σκέφτεται "ποιός ήταν αυτός?"

Γνωστός 2: Χαιρετιέστε με σχετική εγκαρδιότητα, μιλάτε λίγο, κάνετε χειραψίες άντε και κανά add στο facebook.

Γνωστός 3: Χαιρετιέστε σαν να είστε φίλοι από παλιά, παρόλου που γνωριστήκατε μόλις την προηγούμενη βδομάδα.



Φίλος 1: Και περάσαμε στους φίλους. Ο φίλος 1 είναι αυτός που είναι και δεν είναι στην παρέα, που θα βγείτε καμιά φορά το χρόνο για καφέ, θα σου πει "τι νέα" λες και ήξερε και τα παλιά, που θα σε καθυστερήσει όταν τρέχεις γιατί θα χάσεις το λεωφορείο επειδή πιστεύει ότι έχετε τόσα πολλά να πείτε. Τον έχεις φίλο στο facebook, και όταν είσαι online πετάγεται το παραθυράκι με τη φάτσα του.

Φίλος 2: Μιλάτε συχνά, κάνετε παρέα, αναλύετε τον καιρό, το ΔΝΤ και το ροζ DVD της Τζούλιας, αλλά ως εκεί. Άντε και κανά καφέ ή κανά ποτό-μπόμπα. Αυτά. Α! Και συνήθως έχεις και το κινητό του αλλά η μόνη χρησιμότητά του είναι του στέλνεις "Χρόνια Πόλλά, Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος" και να σου γεμίζει τη μνήμη.

Φίλος 3: Πάμε σε άλλο στάδιο τώρα. Εδώ εντάξει, δεν μπορώ να πω, μιλάτε, περνάτε καλά, βγαίνετε έξω μαζί, γενικά είστε στην ίδια παρέα. Από αυτήν την κατηγορία ξεπηδούν οι κολλητοί.




Κολλητός: Είναι η πιο δυνατή αλλά και η πιο ολιγομελής κατηγορία. Έχεις 1-2, το πολύ 4, άντε 5 σου βάζω. Κολλητός είναι αυτός στον οποίο εκμυστηρεύεσαι ό,τι έχεις κάνει, ό,τι έχεις σκεφτεί να κάνεις και ό,τι φοβάσαι να ομολογήσεις και στον εαυτό σου ότι θα κάνεις. Είναι αυτός που ξέρει τα πάντα για σένα, αυτός που γνωρίζει κάθε πτυχή του χαρακτήρα σου και παρόλα αυτά (επιμένει να) είναι φίλος σου.



Κακές κατηγορίες:

Με το ζόρι φίλος: Παρακλάδι του "φίλος 1". Οκ, χαιρετιόμαστε, μιλάμε, αλλά μη με πρήζεις! Δε σε θέλω για φίλο μου, πώς το λένε!







Φίλος-κατάσταση: Κι άλλο παρακλάδι του "φίλος 1". Ο συγκεκριμένος αναρριχήθηκε πολύ γρήγορα από το "άγνωστος 1" στο "φίλος 1" για έναν και μόνο λόγο: "Θα μου κάνεις κατάσταση με εκείνη τη φίλη σου;" και μετά ούτε να σε φτύσει.







Φίλος-Σκληρό Καρύδι: Εδώ ανήκουν εκείνα τα άτομα που συμπαθείς και προσπαθείς να τα κάνεις φίιλους σου, παίρνεις τηλέφωνα, τους μιλάς στο fb, τους χαιρετάς μες την καλή χαρά, αυτοί παγοκολώνα. Ε δε θα σε παρακαλάω κιόλας, άντε (συνέχεια ακατάλληλη).





Φίλος-Καρυοφύλλος: Κλασική κατηγορία στην οποία πέφτουν πολλοί άντρες όταν θέλουν να πλησιάσουν μια κοπέλα. Πορεύονται έχοντας κατά νου το γνωστό ρητό "φίλοι φίλοι καριοφύλλι" και όταν φτάνει η μεγάλη στιγμή σου λέει η άλλη "σε βλέπω μόνο σαν φίλος". Ύστερα αν πάρεις το καριοφίλι και της ρίξεις καμιά θα φταίς;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου