Καιρος να λαβει τελος η αναμονη!Oι Pens In Disguise επιστρεφουν στο λημερι τους φερνοντας μαζι τους νεα κειμενα!Οσοι πιστοι...συντονιστειτε!!

Συνεργάτες

Αναγνώστες

Like us on Facebook

Visitors

Πρότεινε σε φίλο

Πρότεινε σε φίλο:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Πώς σας φάνηκε το blog;

Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010


Google it: Τρόποι αντιγραφής 781.000 αποτελέσματα, στα αγγλικά δε 35.200.000 αποτελέσματα. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Να μερικοί τύποι αντιγραφέων βγαλμένοι απ’ τη ζωή (και την αντιγραφή):
·   Ο Copy-addict: Αν είσαι ένας απ’ αυτούς τότε σίγουρα αντιγράφεις σε κάθε μάθημα. Είτε έχεις διαβάσει είτε όχι, πάντα επιζητάς μια «δεύτερη γνώμη». Έχεις γίνει εξπέρ στα σκονάκια και τη χειλεοανάγνωση του καλού μαθητή απέναντι και έχεις το… ταλέντο να αντιγράφεις ακόμα και κάτω από τη μύτη του επιτηρητή. Έτσι όμως και σας βάλουν να καθίσετε με 2 θέσεις απόσταση ο ένας από τον άλλο, την έκατσες!


  •  Gadgetakias:
 Τέτοιοι άρχισαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι τα τελευταία κυρίως χρόνια με τα κινητά υψηλής τεχνολογίας. Σκανάρισμα των SOS (που συνήθως δεν πέφτουν), SMS με κάποιον από έξω για τις απαντήσεις ή έχω ακούσει ακόμα και να γράφουν σε πρόχειρο μήνυμα πιθανά θέματα. Τώρα έχουν φραγή βέβαια στα περισσότερα αλλά νομίζω η φραγή είναι για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς. Αυτοί έχουν πιο εξελιγμένα κινητά!
             Pen-Phone http://www.info-gadgets.com/2007/11/10/a-new-pen-phone-concept/





·   Ο χαμαιλέων: Ναι δεν είναι και πολύ πετυχημένο όνομα αλλά δηλώνει την αλλαγή χρωμάτων που υφίστανται οι μαθητές-φοιτητές της κατηγορίας μας. Ίσως είμαστε (ναι είμαι κι εγώ εδώ) απ’ τις χειρότερες κατηγορίες γιατί ούτε να αντιγράψουμε μπορούμε ούτε και τολμάμε να βοηθήσουμε κανέναν άλλο μπας και σωθεί κάποιος εδώ μέσα. Μπορεί να έχουμε κάνει σκονάκι ή να έχουμε επινοήσει το πιο ευφάνταστο σύστημα νοηματικής με τους υπόλοιπους, ωστόσο και μόνο στην ιδέα να τα χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά αλλάζουμε 500 χρώματα. Κλασικό σκηνικό: Σε ρωτάει κάποιος για να του πεις μια απάντηση. Αγχώνεσαι. Πανικοβάλλεσαι, ελέγχεις 200 φορές αν βρίσκεσαι στο οπτικό και ακουστικό πεδίο του επιτηρητή, το πρόσωπό σου γίνεται κίτρινο, μετά κόκκινο, μετά πράσινο και μόλις αρχίσει να μετατρέπεται σε μπλε (που σημαίνει ότι μόλις έπαθες 1 εγκεφαλικό) πετάς την απάντηση ταχύτατα και ξεψυχισμένα. Βέβαια, το μαρτύριο δεν τελείωσε εδώ. Φυσικά ο άλλος δεν θα έχει καταλάβει τι του έχεις πει και θα επιμείνει και θα σε ξαναρωτήσει. Μα θες να μας πεθάνεις άνθρωπέ μου;;;

·   Ο γκαντέμης: Ξέρω ότι σκεφτήκατε το Μητσοτάκη, αλλά εντάξει είπαμε, όχι και τόσο. Αυτή είναι μια προέκταση της προηγούμενης ομάδας. Εδώ ανήκουν όσοι χαμαιλέοντες πήραν το θάρρος να χρησιμοποιήσουν σκονάκια ή να αντιγράψουν. Όμως, ως άμαθοι και «πρωτάρηδες» στο άθλημα, στάνταρ θα τους πιάσουν. Μόνο αυτούς. Πώς τυχαίνει κάθε φορά που πας να αντιγράψεις να σε κοιτάει ο επιτηρητής;  !%@$#&



·   Η Κότα: Σκέφτηκα αυτόν τίτλο γι’ αυτήν την κατηγορία γιατί εδώ περιλαμβάνονται αυτοί που τα φορτώνουν στον κόκορα, όπως η σύζυγος τα φορτώνει στο σύζυγο, άρα και η κότα τα φορτώνει στον κόκορα χαχαχα-τέλος πάντων, στο κεφάλι μου ακουγόταν πιο αστείο. Για κάθε μάθημα που πρόκειται να δώσουν συμβαίνουν κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια
1 εβδομάδα πριν: Πρέπει να διαβάσω για να γράψω καλά.
 6 ημέρες πριν: Από αύριο αρχίζω διάβασμα.
 5 ημέρες πριν: Αν βγάζω 2 κεφάλαια την ημέρα προλαβαίνω άνετα.
 4 ημέρες πριν: Εντάξει, θα πιεστώ και θα τα προλάβω
 3 ημέρες πριν: Ορίστε αν είχα αρχίσει λίγο πιο πριν θα ήμουν καλύτερα τώρα
 2 ημέρες πριν: Ωχ δεν προλαβαίνω, ωχ δεν προλαβαίνω...
 Το προηγούμενο βράδυ: αααααααααααααααααααα
 Την ημέρα της εξέτασης: Αν είχα ακόμη μία μέρα θα τα προλάβαινα.
Έτσι λοιπόν, όταν πάνε να γράψουν είναι υποχρεωμένοι να αντιγράψουν αν θέλουν να περάσουν. Με άλλα λόγια είναι υποχρεωτικοί αντιγραφείς.




·  Ο Γραπτο-αγκαλίτσας: Σίγουρα έχετε δει ή ήσασταν ένας απ’ αυτούς στο δημοτικό (καλά μπορεί και πιο μετά…). Ο λαιμός του διπλανού σου έχει επιμηκυνθεί μισό μέτρο για να κλέψει καμιά απάντηση, ενώ στον απέναντι στάνταρ έχει αυξηθεί η μυωπία του με τέτοια προσπάθεια που κάνει να ξεχωρίσει έστω μια λέξη σου. Ο δάσκαλος… πέρα βρέχει. Εσύ όμως… ΟΧΙ! «Δεν θα αντιγράψεις, δεν θα αντιγράψεις, δεν θα αντιγράψεις!». Πέφτεις ολόκληρος πάνω στο γραπτό σου και το αγκαλιάζεις σχηματίζοντας τείχος με τα χέρια και το κεφάλι και τη σβύστρα και την ξύστρα και την κασετίνα και με ό,τι άλλο μπορείς ώστε να αποκλείσεις κάθε πιθανότητα διαρροής των απαντήσεών σου. Αν μπορείτε αντιγράψτε τώρα.


Υ.Γ.: Δεν υποστηρίζουμε την αντιγραφή γιατί δεν μπορούμε να αντιγράψουμε (aka είμαστε χαμαιλέοντες). Σοβαρά τώρα, μην αντιγράφετε, διαβάστε λίγο επιτέλους! (να αντιγράψουμε κι εμείς τίποτα πια…)




By Nickname


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου